PP-HET GEBRUIK VAN DE DAMPkap

August 25, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over PP-HET GEBRUIK VAN DE DAMPkap

Efficiënte absorptie van schadelijke dampen, de giftige en vluchtige damp kap-vrije van het aardgasleidingslaboratorium, zijn er vele overwegingen in het gebruik.

1. De kap acryl transparante plaat zou schoon moeten worden gehouden, post geen punten zoals document, was verhinderen van oog niet duidelijk.

2. Wanneer er geen verrichting is, kunnen de dampkappen geen geplaatste chemische reagentia zijn. Moet in een geneeskundekabinet in de reagens worden opgeslagen.

3. Ben zeker om de schoonmakende kap van de lucht chemische damp te volgen hoogste recht het etiketteren de verrichting, vermeld geen chemisch product niet gebruikt.

4. Zolang zij experiment van giftige chemische producten zijn, moet in een dampkast worden uitgevoerd. Ik heb notulen om eenvoudig beschermingsmiddel zoals veiligheidsbeschermende brillen en beschermende handschoenen te dragen. De experimentele tegenbovenkanten en de instrumentenverrichting worden voltooid op tijd om te schoonmaken.

5. Controleer dat de filter verzadigd is, onmiddellijk contactfabrikant filtervervanging, anders regelmatig zodra de filter op tijd wordt verzadigd en niet vervangen, zij zou verliezen hun beschermende rol.

6. Niet in geventileerd kabinetten opgestapeld puin, om ongelijke luchtstroom te vermijden ontmoet geen adequate gezichtssnelheid, resulterend in verminderde absorptieefficiency.

7. De dampkappen, gebruiken geen mobiele zuurkasten, port nooit haar hoofd in de kap voor experimenten. Persoonsafstand van de kap van minstens 15cm.

8. Toen het experiment over was, vijf minuten boven de dampkap zou lopen moeten worden gehandhaafd om ervoor te zorgen dat residu's van giftig gas in de Kabinetsfilter al absorptie.

9.Spacious en de comfortabele ruimte rond dampkap, zal wegens het zware filtreren ongelijke luchtstroom veroorzaken. Ander instrumenten en materiaal zouden kap 15cm moeten worden weg gehouden.

 

laatste bedrijfsnieuws over PP-HET GEBRUIK VAN DE DAMPkap  0laatste bedrijfsnieuws over PP-HET GEBRUIK VAN DE DAMPkap  1