Best Citaten Chemie Lab Bank Bank Fabrikanten Hong Kong

May 5, 2024

Laatste bedrijfsnieuws over Best Citaten Chemie Lab Bank Bank Fabrikanten Hong Kong

Best Citaten Chemie Lab Bank Bank Fabrikanten Hong Kong

 

Alle staalLab Workbench Manufacturers Hong Kong kunnen worden gemaakt van binnenlandse massieve kernplaten, pasta-paneel (optioneel epoxyharsplaten, fenolharsplaten, graniet, roestvrij staal tafels, keramiek, enz.);De kleur is zwart., grijs wit voor de klanten om te kiezen.

kast

Alle stalen kastjes van de volledig stalen testbank zijn gemaakt van hoogwaardige koudgewalste stalen platen van 1,2 mm dik als substraatmechanisme.die met zuur zijn gewassen en gefosforeerd en met epoxyhars elektrostatisch poeder op het oppervlak zijn gespoten. Algemeen stabiel en redelijk, zuur- en alkalisch corrosiebestandheid is uitstekend.en de dragerkolom is een koudgewalst kanaalstaal dat aan beide zijden van de stalen buis van dezelfde specificatie is gelastHet oppervlak wordt met gekleurd zink geelektroplateerd voor een roestvrije voorbehandeling en vervolgens gepickt.beschermende laag van epoxyhars voor fosfatatie en elektrostatisch poederbespuiting voor zuur-alkali- en corrosiebestendige oppervlaktebehandeling na koude lascombinatie met kooldioxide. De hechting van de beschermlaag is geslaagd bij de inslag op valende voorwerpen.
Reagensrek, laminatie: 1,2 mm dik hoogwaardige koudgewalste stalen plaat is het substraat mechanisme gieten, de laminatie is 10 mm dik geglazuurd glas, dubbele laag structuur,met verschillende hoeken van verschillende hoogte, kan vrij worden aangepast aan de werkelijke behoeften.
Socket: Gebruik laboratoriumveiligheidsproducten. stofdicht, spatbestendig, waterdicht, zuur- en alkalibestendige eigenschappen. Het materiaal is PC-brandvertragend.

Fabrikanten van laboratoriumwerkbanken Hong KongGlijbaan: De invoering van Duitse technologie, drie zware kogelrails, sterke draagkracht, goede glijprestaties, geen geluid.
Scharnier: Ingevoerde Britse technologie, 175° hoogwaardig gechromeerd staal scharnier.
Handvat: een donkere handvat, aluminiumlegering / PVC.
Waterreservoir: waterreservoir van PP van speciale kwaliteit, goed zuur- en alkalisch bestand.
Waterpijp: laboratoriumwaterpijp, koperen porseleinen spoel, het gehele oppervlak wordt besproeid met epoxyhars elektrostatisch poeder.EPOXY-oppervlaktspraybehandeling, zuur- en roestbestendig.
Verstelbare combinatievoetstuk: het heeft de kenmerken van niet-glijdend, schokabsorptie, zuur- en alkaliweerstand, corrosiebestendigheid en sterke draagkracht.

 
Video beschrijving
00:19
 
00:33
 
 
Productbeschrijving