Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Importeur, Exporteur, Verkoper
Merken: SUCLAB
Aantal werknemers: 200~300
Jaarlijkse omzet: 10000000-20000000
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 80% - 90%
Klanten bediend: OEM/ODM
Inleiding

Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd. en Dongguan Huazhijun Laboratory Equipment Co., Ltd. zijn dochterondernemingen van de Hong Kong Suceezz Group.De groep is een fabrikant gespecialiseerd in de productie en verkoop van laboratoriumapparatuur en energieopslagapparatuur.De belangrijkste producten zijn laboratoriummeubelen, uitlaatgaskappen, laboratoriumkasten, laboratoriumtoebehoren, pasdozen, luchtdouches,schone banken en energieopslagapparatuur.

 

Na 15 jaar van stabiele ontwikkeling heeft de groep nu een modern fabrieksgebouw van 20.000 vierkante meter en meer dan 200 hoogwaardige teams, waaronder R & D-teams, ontwerpers,Managers en verkoop-elitesDe groep heeft achtereenvolgens Duitse en Italiaanse productieapparatuur en productieprocessen geïntroduceerd en de kwaliteitsmanagementsysteemnormen strikt toegepast.

 

Volgens de bijzondere arbeidsvoorwaarden van de laboratorium- en energiesector zet de groep zich in voor de ontwikkeling, het ontwerp en de productie van producten die aan de nationale normen voldoen.De kwaliteit en smaak van de producten kunnen voldoen aan de individuele behoeften van verschillende consumentengroepenDe groep heeft zich altijd gehouden aan de ondernemersgeest van "het creëren van experimentele stijlen en het opzetten van wetenschappelijke onderzoeksfondsen".

 

Voor het gemak van de klanten zijn er in veel steden op het vasteland veel vestigingen en kantoren opgericht en worden de producten verkocht aan grote steden in het land, Europa,Amerika en andere wereldgebiedenAlle medewerkers van de groep zullen doorgaan met vooruitgang te boeken en oprecht samenwerken met vrienden uit alle lagen van het leven met uitstekende kwaliteit en oprecht hart voor wederzijds voordeel en win-win.

 

China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis
1Fabriek is opgericht 15 jaar, opgericht hout lab meubel fabriek. fabriek gebied is meer dan 30000 vierkante meter. voornamelijk het maken van alle hout lab meubels,Laboratoriummeubelen van staalhout en laboratoriumkasten van staal en roestvrij staal , PP-laboratoriumkasten, FRP-laboratoriumkasten, cleanroomkasten, energieopslagkasten, enz.
 
2Fabriek gevestigd volledig staal lab meubels staal hout lab kasten en cleanroom apparatuur fabriek fabriek oppervlakte is meer dan 30000 vierkante meterIk maak voornamelijk labmeubels en dampkap., volledig stalen laboratoriumkasten, stalen houten laboratoriummeubels kasten veiligheidskasten, schone bank, lucht douche kasten, overdracht venster, roestvrij materiaal enz.
 
3Fabriek opgericht pp lab meubel apparatuur fabriek en frp fume hood fabriek. fabriek gebied is meer dan 10000 vierkante meter. voornamelijk het maken van ppl lab meubel en fumehood, pp lab kast,frp-afvoerkap, enz..
 
Fabriek kan stalen labmeubels maken pp labmeubels, houten labmeubels, stalen en houten labmeubels, labmeubels van roestvrij staal, stalen rookkap, pp rookkap, frp rookkap,met een diameter van niet meer dan 20 mmWe verwelkomen nieuwe en oude klanten om zaken te onderhandelen.
 
 
China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0
 
 
 
China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1
China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2
China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3
Dienst
China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0
 
Onze groep houdt zich aan uitstekende producten, perfecte service, redelijke prijzen om te voldoen aan de behoeften van verschillende klantgroepen,dynamisch het volgen van geavanceerde technologie van tegenhangers in binnen- en buitenlandHet bedrijf investeert 8% van de totale omzet in productonderzoek en -ontwikkeling, promotie en verbetering van apparatuur.Bovendien, ons bedrijf is ook toegewijd aan biologische veiligheid laboratorium, fysisch en chemisch laboratorium, instrument laboratorium; Ventilatie en uitlaat, afvalwater en gas behandeling;Schoon werkplaatsontwerp, de vervaardiging van apparatuur en de decoratie en de installatie.
 

We zullen altijd de "formele acceptatie is geen teken van voltooiing" "acceptatie is het begin van de dienst" implementeren;Om onze klanten beter te kunnen bedienen en onze producten op de markt te laten komen, beloven we het volgende:

 

(1)Vrije ontwerptekeningen voor gebruikers en het verstrekken van instructies voor de indeling, constructie en installatie volgens de tekeningen.

 

 

China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

(2) Het opstellen van gebruikersdossiers en het regelmatig herbesoeken en langdurig toezicht houden op de kwaliteit.

(3) Indien de gebruiker een probleem heeft dat niet kan worden opgelost, kan hij te allen tijde het postverkoopnummer van het bedrijf bellen (+86-797-8383928), wat geen invloed heeft op het normale experiment.

 

Een beschrijving van de "THree Ggaranties" voor de door de leverancier geleverde goederen;

We zullen altijd de "Formele acceptatie is geen teken van voltooiing" "Het einde van de acceptatie is het begin van de dienst" implementeren;Om het grote aantal klanten beter te kunnen bedienen en de producten op de markt te laten ontwikkelen, ons bedrijf belooft het volgende:

ontwerpplannen voor gebruikers, kosteloos, en vervaardiging en installatie volgens de tekeningen;

Het opstellen van een gebruikersprofiel, regelmatige brieven en kwaliteitsbewaking op lange termijn;

(3) Alle door ons bedrijf bestelde laboratoriumapparatuur wordt onderhouden. Indien de schade door menselijke factoren wordt veroorzaakt of de reparatie na de garantieperiode nodig is, wordt alleen de kostenheffing in rekening gebracht;

(4)Als gebruikers problemen hebben die niet kunnen worden opgelost, kunt u bellen naar het naverkoopnummer van het bedrijf (0086 13829282393) of de e-mail sturen(chinalabfurniture@foxmail.com)te allen tijde;

(5) Bied gratis opleiding aan technici, leg de producten van het bedrijf en de belangrijkste toepassingspunten uit en laat gedetailleerde instructies voor de apparatuur achter voor de behoeften.

 

Opleiding van personeel en kosten voor gebruikers:

(1) Na de voltooiing van het project zullen we opleidingen geven over het gebruik en onderhoud van apparatuur in ons bedrijf.

(2) De vennootschap wijst een persoon aan die verantwoordelijk is voor het opleidingsplan en de uitvoering ervan.inclusief uniform verdeeld trainingsmateriaal, projectoren, enz.;

(3) Voor de door de gebruiker tijdens de opleiding geopperde problemen geeft de persoon die verantwoordelijk is voor de opleiding een gedetailleerde uitleg;

(4) Ons bedrijf biedt gratis opleiding aan klanten.

 

Tijdens en na de garantieperiode moet de leverancier de volgende instructies geven over de behandeling van problemen;

 

1. de uitbreiding van deBelofte tijdens de gratis garantieperiodeDe Commissie:

1) Garantieverplichting: de garantieperiode van de producten bedraagt één jaar vanaf de datum van aanvaarding en levering;

2) Onderhoudsverbintenis: Zorg voor klantenservice via telefoon, fax, e-mail en andere middelen om te allen tijde te reageren en problemen op te lossen.het bedrijf zal een schriftelijke uitleg geven en de tijd specificeren om het probleem op te lossen;

3) Verbintenis tot een briefbezoek;

1 Eerste briefbezoek na aanvaarding

2 Tweede binnen 6 maanden na aanvaarding

3 Derde binnen 1 jaar na aanvaarding

4 Maak een briefbezoek eenmaal per jaar na acceptatie

4) Volledige documentatieverplichting: handleiding van de apparatuur, handleiding van de bediening;

5) Verbintenis tot technisch advies: Het verstrekken van technisch advies en communicatie via communicatiemiddelen.

 

2. Het is niet goed.De onderhoudskosten gedurende de gratis garantieperiode zijn als volgt:

1 Onvoorwaardelijke garantie voor kwaliteitsproblemen;

2 Tijdens de garantieperiode, indien omstandigheden worden veroorzaakt door onvoorzichtig gebruik, moet de

alleen de kosten van de vervangende onderdelen worden in rekening gebracht:

kunstmatige beschadiging of zelfmontage, vallen van een hoogte;

Als de spanning het werkbereik overschrijdt, wordt de motor uitgebrand.

De exploitant gebruikt niet volgens de voorschriften of de instructies.

 

3. Het gaat omVerbintenis na afloop van de gratis garantie:

1 Na afloop van de garantie worden alleen de kosten van de vervangende onderdelen in rekening gebracht voor het onderhoud van het product;

2 De levering van reserveonderdelen gedurende 10 jaar;

3 Regelmatige en routinematige inspectie na het verstrijken van de garantie wordt overeenkomstig de garantieperiode uitgevoerd;

4 De onderhoudsvereisten na afloop van de garantie zijn onderworpen aan de garantieperiode.

(4) Gratis opleiding van technisch personeel, uitleg over de producten van het bedrijf en de belangrijkste toepassingspunten en gedetailleerde beschrijving van de uitrusting voor de voorbereiding.

(5) 24 uur aan de lijn één voor één naverkoopservice is in orde.

(6) OEM en ODM worden aangeboden.

 

HUAZHIJUN COMPANY Hoofdzaken
1 ontwerpen van soorten laboratoria en zuiveringswerkplaatsen
2 verscheidenheid aan decoratie van laboratoria
3 soorten zuiveringswerkplaatsversiering
4 Laboratoriummeubelbouw
5 brandbestrijdingstechniek
6 waterkrachtsysteemtechniek
7 waterzuiveringssystemen
8 energieopslagsystemen

 

 

Verpakking en levering(Op tijd leveren en snelle verzending is ons voordeel)

 

China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6

 

China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 7

 

China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 8

 

China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 9

 

China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 10

 

China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 11

Ons Team
HUAZHIJUN COMPANY TEAM:

China Jiangxi Huazhijun Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0